Cautare

2134 de rezultate pentru "grupul roche" (4.40 secunde)
In acest moment grupul PSD din Camera Deputatilor numara 93 de membri, fata de 114 in decembrie 2008 (pe locul Danielei Popa urmeaza a avea loc alegeri partiale, iar Ioan Damian a figurat o scurta perioada la independenti si apoi a revenit in PSD).
Grupul senatorial PSD+PC a organizat o intalnire, marti 13 aprilie 2010, cu reprezentantii sindicatelor cadrelor militare pe tema Legii unice a pensiilor propusa de Guvernul Romaniei, informeaza un comunicat al grupului parlamentar. ... Grupul senatorial PSD+PC dezaproba intentia Guvernului de a reduce pensiile cadrelor militare.
Eu o astept cu toata deschiderea la grupul parlamentar al PDL. Activitatea de parlamentar este diferită de cea politica in sensul organizatoric.
Senatorii PSD si-au exprimat pozitia fata de ceea ce s-a intamplat, miercuri, in sedinta plenului, afirmand ca atat PD-L, cat si Grupul Independentilor au un interes in votarea cat mai rapida a legii, blocand adoptarea amendamentelor propuse de Grupul PSD+PC.
'Grupul parlamentar PSD din Senatul Romaniei a decis sa se retraga din plenul Senatului, din respect fata de pensionari, dupa ce principalul amendament prin care se stabilea ca punctul de pensie sa nu poata fi mai mic de 45% din salariul mediu brut pe economie a fost respins prin votul coalitiei PD-L-UDMR-Independenti, grupul PSD refuzand categoric sa fie partas la genocidul pregatit pensionarilor.
In Iasi, grupul nemultumitilor este condus de senatorul Mihaela Popa existand suspiciuni ca pozitiile recente ale deputatului Daniel Oajdea, contrare liniei oficiale a partidului, sunt dirijate din umbra de Popa.
Grupul parlamentar PSD+PC din Senat a transmis un Comunicat de presa intitulat "Puterea portocalie - surda la strigatele disperarii poporului roman", pe care il puteti citi in continuare.
Valorile partidului sunt la ei si numai la ei asa cum bogatiile tarii sunt la grupul de la guvernare si numai la el. Grupul voiajor e viitorul pentru ca Romania are nevoie de pedelism proaspat pentru inca vreo trei decenii.
"Calin Potor, din 16 august, nu va mai face parte din grupul PDL si si-a anuntat trecerea in zona sa-i zicem independenta a Parlamentului. ... Chereches trecuse de la PSD la PNL in primavara acestui an, dupa cateva luni petrecute in grupul independentilor.
trec la grupul popular ci vreau sa raman in grupul liberal. Ce spune Basescu despre mine in 2004 este in totala discordanta cu ce a spus ulterior".
Povestile cu grupul Elena Udrea, cu grupul tinerilor, nu sunt adevarate. Sunt oameni mai obisnuiti sau nu cu disciplina de partid.
Grupul de lucru pentru reforma instutionala si europeana va avea ca obiect redactarea in detaliu, punerea in dezbaterea formatiunilor politice componente si in dezbaterea publica, implementarea, monitorizarea si raportarea periodica a stadiului realizarii obiectivelor legate de reinstaurarea mecanismelor democratiei parlamentare, reformarea institutiilor statului, refacerea rolului si prestigiului Parlamentului, depolitizarea justitiei, reforma constitutionala si implicarea Romaniei in deciziile UE.
Alexandru Peres, PDL, vicepresedinte al Senatului, afirma, pentru Inpolitics, ca "Potrivit regulamentului Senatului, grupul care il numeste pe presedintele acestei Camere il poate si retrage din functie. Ori, Mircea Geoana a fost numit de grupul PSD+PC.
Acum, conform discutiei, o va indeplini domnul Dan Voiculescu, care detinea aceasta functie de vicepresedinte al Senatului si atunci cand se afla in grupul PSD. E normal ca acum, venind in grupul PNL, sa-si pastreze aceasta pozitie", a explicat Crin Antonescu.
"Grupul PPE spera ca, in interesul transparentei si al eficientei, Consiliul va inmana acest document Parlamentului European, pentru informare, cat mai curand posibil", subliniaza Joseph Daul intr-o scrisoare trimisa lui premierului Ungariei, Viktor Orban.
In Senat vom incerca sa discutam cu grupul UDMR pentru a gasi o solutie constitutionala si logica in asa fel incat CSM sa nu reflecte vointa politica a PDL, ci un organism care sa garanteze independenta justitiei‘, a afirmat Ponta.
Grupul asta de reformisti sovietici. ... • Grupul asta de reformisti sovietici....ei poa‘ sa spuna: nu-l alegeti pe Solomon si 90% din partid trebuie sa nu-l aleaga ca spune o minoritate.
Grupul asta de reformisti sovietici. ... Si cand in grupul asa zisilor reformisiti e un fost ministru de justitie mi se pare inacceptabil.
Liderul socialistilor europeni, Martin Schultz, ii va cere demisia lui Adrian Severin din functia de europarlamentar, iar daca acesta va refuza, va incepe o procedura de excludere din grupul parlamentar S&D, a declarat Armin Machmer, purtatorul de cuvant al lui Schultz.
Hol de transmisiuni pentru pedelisti la grupul PSD. In timpul sedintei Biroului Permanent al PSD, de la grupul de la Camera, mai multi deputati PDL au venit sa faca transmisiuni la televiziunile de stiri, beneficiind astfel de camere de luat vederi instalate pentru direct in fata grupului PSD.
google-analytics.com